Hypotheek

Sorteren: Hoogst Beoordeeld
All4finance Hypotheken Wilhelminalaan 14, 2405 ED Alphen aan den Rijn

All4finance Hypotheken

11 Beoordelingen
Wilhelminalaan 14, 2405 ED Alphen aan den Rijn
, Lees de reviews Thuis inhypotheken enverzekeringen Wij hebben een uitgesproken visie op het adviseren van klanten bij het afsluiten van hypotheken. Namelijk dat we ons laten leiden door de belangen van de klant. Wij willen waarde toevoegen en onze klanten niet op extra kosten jage
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Toilet
Regelingfd Poortersdreef 112, 3824 DR Amersfoort

Regelingfd

62 Beoordelingen
Poortersdreef 112, 3824 DR Amersfoort
RegelingFD staat voor onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw schadeverzekeringen!
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
  • Rolstoeltoegankelijk toilet
  • Rolstoelvriendelijke zitplaatsen
Van Asselt Makelaars Gravenstraat 2D, 6828 JX Arnhem

Van Asselt Makelaars

15 Beoordelingen
Gravenstraat 2D, 6828 JX Arnhem
Makelaar in Arnhem? Dan bent u bij Van Asselt Makelaars in Arnhem aan het juiste adres. Uw makelaar voor verkoop, aankoop en taxaties.
  • Rolstoelvriendelijke ingang
Horizon Financieel Advies BV Begoniastraat 60, 1214 CX Hilversum

Horizon Financieel Advies BV

8 Beoordelingen
Begoniastraat 60, 1214 CX Hilversum
Welkom bij HorizoN. Op zoek naar financieel advies? Horizon Financieel Advies is dé financieel intermediair gespecialiseerd in hypotheken!
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
  • Services op bedrijfslocatie
  • Online afspraken
Van den Boer en Roggen Financieel Advies Aalsterweg 191, 5644 RA Eindhoven

Van den Boer en Roggen Financieel Advies

32 Beoordelingen
Aalsterweg 191, 5644 RA Eindhoven
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
Daleman & De Jong Stationsstraat 6, 9711 AS Groningen

Daleman & De Jong

108 Beoordelingen
Stationsstraat 6, 9711 AS Groningen
Wij zijn uw adviseur voor uw hypotheek, verzekeringen en pensioen in Groningen. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies en pensioenadvies.
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Toilet
De Hypotheekshop Lisse Voorhout Kanaalstraat 51, 2161 JB Lisse

De Hypotheekshop Lisse Voorhout

131 Beoordelingen
Kanaalstraat 51, 2161 JB Lisse
Op zoek naar een hypotheekadviseur in Lisse, Voorhout, Sassenheim, Lisserbroek, Teylingen of Haaswijk in Oegstgeest? Kom langs bij de onafhankelijke hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop Lisse Voorhout voor hypotheekadvies. Wij berekenen uw maximale hypotheek en vergelijken de hypotheekrentes en voorwaarden van ruim 40 geldverstrekkers.
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
  • Toilet
Hypotheek Visie Leiden | Onafhankelijk hypotheekadvies Doezastraat 21, 2311 GZ Leiden

Hypotheek Visie Leiden | Onafhankelijk hypotheekadvies

104 Beoordelingen
Doezastraat 21, 2311 GZ Leiden
Een hypotheek die past bij jouw situatie. Maak voor een hypotheekadvies op maat een afspraak met Hypotheek Visie Leiden.
  • Rolstoelvriendelijke ingang
Eurohoff B.V. Willem Witsenplein 1, 2596 BK Den Haag

Eurohoff B.V.

9 Beoordelingen
Willem Witsenplein 1, 2596 BK Den Haag
Eurohoff BV op HypotheekAdviseurs.com. Hypotheekadviseurs.com is een overzichtelijke website waar u alle hypotheek adviseurs in Nederland kunt vinden. Daarnaast kunt u ook zeer eenvoudig een offerte aanvragen bij een of meerdere hypotheek adviseurs bij u in de regio. U mag zo veel offertes opvragen als u wilt. Deze service is geheel gratis voor u als bezoeker
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
ikwileenstartershypotheek.nl Karel van Egmondstraat 46, 5913 CP Venlo

ikwileenstartershypotheek.nl

13 Beoordelingen
Karel van Egmondstraat 46, 5913 CP Venlo
ikwileenstartershypotheek.nl Venlo is een hypotheekadviseur in Venlo die gespecialiseerd is in hypotheken voor starters op de woningmarkt.
  • Rolstoelvriendelijke parking

Aanbevolen Beoordelingen

Maike Bouwman
27.10.2023
Gooiland Makelaardij
Goede, professionele en betrokken makelaars! Wij zijn geholpen door Rosemarie van Straten en Dennis Pel als aankoopmakelaar. Hele goede ervaring. Wij zijn een jong stel met zoontje dat vanuit Amsterdam naar Hilversum wilde verhuizen. We kenden Hilversum niet. We zijn een dag met Dennis op pad geweest die ons verschillende huizen in verschillende wijken heeft laten zien. Een rondje Hilversum, precies wat we nodig hadden! Zo hebben we toch relatief snel inzicht gekregen in de verschillende wijken en prijsklassen, wat onze zoektocht erg heeft versneld. Vervolgens zijn we verder geholpen door Rosemarie. Door haar betrokkenheid en gevoel voor wat wij zochten heeft zij ons uiteindelijk op het huis kunnen wijzen wat we inmiddels gekocht hebben, ruim voordat het huis op Funda kwam. Daardoor hebben we snel kunnen handelen en het huis kunnen bemachtigen. Dat was zonder haar niet gelukt! Ook bij het onderhandelingsproces en de afhandeling van de verkoop zijn we goed begeleid. Bouwkundige keuring, notaris als we dat wilden werd dat geregeld. Een echte aanrader dus! Veel dank Gooiland!
Allan Boerlage
27.10.2023
Hypotheek Visie Lelystad | onafhankelijk hypotheekadvies
Gesproken met Ruud van Veen, zeer kundig, vriendelijk en snel. Afspraak volgende dag na het eerste telefonisch contact, erg tevreden!
Monique De Vries
27.10.2023
Lamberink Makelaars & Adviseurs | Makelaar Zuidlaren
Bovenstaande makelaar probeert een woning in ons appartementencomplex te verkopen tegen de regels in van de VvE en onderlinge afspraken. Schandalig deze verkooptrucs om zo winstpercentages op te strijken.
G Veenhuis
27.10.2023
Ginkel Bemmelen NVM Makelaars
Hele goede ervaring. Huis verkoop was voor mij onbekend terrein. Ik ben heel fijn en deskundig begeleid door Marco van Bemmelen en zijn medewerkers. Ik zal Ginkel Bemmelen NVM Makelaars aan iedereen aanraden.
femke van den Nieuwendijk
27.10.2023
Van Elteren Financiële Diensten, Verzekeringen & Hypotheken
Zeer klantonvriendelijk!Wij hadden een hypotheekgesprek aangevraagd met de kanttekening of dit online kon gezien het nogal lastig is om beide van huis weg te zijn wanneer er een puppy van 9 weken in huis rondrent. Mevrouw de secretaresse had daar 0 begrip voor en een digitale sessie was helaas niet mogelijk. Afspraak laten staan en geprobeerd om toch nog iemand te vinden die op een doordeweekse dag een uurtje kon hondensitten. Helaas niet gevonden en de afspraak telefonisch moeten annuleren. Het gesprek wat daarop volgde was op zijn zachtst gezegd uiterst dramatisch te noemen. In plaats van meedenken met de klant en gezamenlijk tot een oplossing proberen komen vond mevrouw dat ik een triest priveleven had als wij nu niet eens een uur weg konden om naar hun kantoor te komen.Een cursus communicatie & klantvriendelijkheid zou hier op zijn plaats zijn.Gelukkig zijn er genoeg hypotheekverstrekkers die wel de mogelijkheid hebben voor een digitale afspraak. Sterker nog, de meeste preferen dit gezien de huidige situatie met Covid-19.
PZ Zee
27.10.2023
Robbe Financiële Raadgevers
9 maanden geleden ineens een grote reeks positieve reviews vanuit het niets. Vrienden en zelfs Peter van Ierssel worden er bij gesleept. Doorgestoken kaart dus en gewoon oplichting. Administratief gaat er bij Robbe veel mis.Dus altijd opletten!
Annemie Remans
27.10.2023
Van Dort
Moos Blom heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis en bij de verkoop van ons huis. Hij is 24/7 benaderbaar, zeer aardig, inlevend, denkt goed met je mee, vakkundig en haalt het beste voor je eruit, ook in de uiterst moeilijke markt van najaar 2022.
Jan Dekker
27.10.2023
Financieel Fit - Hypotheken & Financieel Advies in Hoorn
Prima service
Ellen en/of Hubert van Lieshout
27.10.2023
Van den Boer en Roggen Financieel Advies
Frank Roggen is altijd transparant. Dat zouden er meer moeten zijn. Je krijgt een eerlijk advies, dat onder de streep prima van prijs is. Daarbij kun je je kritisch opstellen: Frank is en blijft scherp. Top!
ltt1964
27.10.2023
Univé winkel Bovenkarspel - Verzekeringen en Hypotheken
Goed geholpen en mijn vragen duidelijk beantwoord.